Rezervari: 0361524267 0361524268 0756068011

 

complex-apa-satu-mare Rezervările realizate direct catre Hotel Apa, se pot realiza folosind sistemul nostru de rezervări online prin care va garantam:
  • maxima siguranta si incredere.
  • oferirea celor mai noi informaţii disponibile despre hotel;
  • veţi primi cele mai înalte standarde de servicii pe care hotelul nostru se angajează să le asigure.

Ca oaspete al Hotelului Apa, preferinţele personale ale dumneavoastră vor fi notate în avans pentru a vă face sejurul şi mai plăcut. Pentru orice problemă care s-ar putea ivi, suntem aici să vă ajutăm. Dacă doriţi să stabilim tarife preferentiale pentru compania dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la: - adresa de e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - telefon la (+4)0361.524 267; (+4)0361.524 268

Pentru mai multe imagini cu camerele Hotelului Apa si a Complexului Apa, vizualizati galeria foto unde veti vedea cele 23 de camere de 3 si 4 stele si cele 2 apartamente, atat apartamentele cat si camere sunt dotate cu televizoare LED, sistem de climatizare, minibar, seif pentru valori, baie proprie, uscator de par, internet wireless gratuit. In functie de aripa pe care este situata, camera beneficiaza fie de terasa, fie de balcon individual.

Tur virtual Sala de evenimente

Sala de evenimente
Sus

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii