Rezervari: 0361524267 0361524268 0756068011

 

complex-apa-satu-mare
 
Vă invităm în cadrul restaurantului APA, locul în care vă puteţi începe ziua. Puteţi alege dintr-o gamă variată de preparate din carne, brânzeturi, lactate, fructe proaspete, sucuri naturale şi produse de patiserie. Bucătarii noştri vă stau la dispoziţie pentru a pregăti preparate calde la cererea dumneavoastră.
Maestrul bucatar al complexului, pornind de la bucatele romanesti, pana la specialitati din diferite bucatarii internationle, le pune la dispozitia clientilor nostrii, toate acestea acompaniate de o ambianta destinsa si eleganta, alaturi de serviciile la standarde de 4 stele.
Varietati de produse si specialitati sunt pregatite in bucataria proprie mereu fiind proaspete si pregatite pentru a impresiona si cei mai pretentiosi clienti. Alaturi de partea gastronomica, va propunem o lista de vinuri internaţionale, cât şi sortimente variate de vinuri romaneşti. Promovăm producătorii autohtoni având convingerea calitatii.
Pentru ocazii speciale, maestrul bucatar vă poate pregăti un meniu deosebit in funcţie de solicitările dumneavoastră, iar alaturi de o capacitate de 600 locuri, bucatarie dotata cu echipamente de ultima generatie, personal specializat si terasa care are deschidere la lacul APA, contureaza locul perfect pentru organizarea de evenimente:
  • NUNTI
  • BANCHETE
  • MAJORATE
  • BOTEZURI

Toate acestea in ambianta si locul visat de dumneavoastra.

Tur virtual Receptie

tur virtual receptie

Tur virtual Sala de evenimente

Sala de evenimente

Tur virtual Terasa

tur virtual terasa

Sus

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii